Returpolicy

Returpolicy
----

Vår policy är giltig i 30 dagar. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda återbetalning eller byte.

För att göra en retur måste varan vara oanvänd och i samma skick som den mottogs. Den måste också vara i sin originalförpackning.

För att returnera en vara behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis.
Det är inte möjligt att returnera köpet till tillverkaren.

När vi har mottagit och kontrollerat returen skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att informera dig om att vi har mottagit den returnerade varan. Vi kommer också att informera dig om din retur har godkänts eller avslagits.
Om returen godkänns kommer din återbetalning att behandlas och automatiskt krediteras ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom några dagar.

Sena eller väntande återbetalningar (i tillämpliga fall)
Om du ännu inte har fått din återbetalning kan du kontrollera ditt bankkonto igen.Kontakta sedan din kreditkortsutgivare, eftersom det kan ta lite tid innan återbetalningen skickas officiellt.
Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en behandlingstid innan återbetalningen registreras.
Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på sav.koomonaco@gmail.com.
Rea- eller kampanjvaror (i tillämpliga fall)
Endast varor till ordinarie pris återbetalas. Rabatterade varor eller kampanjvaror återbetalas inte.


Utbyten (i tillämpliga fall)
Vi ersätter endast produkter som ursprungligen var defekta eller skadade. Om du vill ersätta en vara med en identisk, vänligen skicka ett e-postmeddelande till sav.koomonaco@gmail.com och skicka varan till : Frankrike.

Gåvor
Om varan var markerad som gåva vid köptillfället och skickades direkt till dig, kommer du att få en gåvokredit som motsvarar värdet på den returnerade varan. När den returnerade varan har tagits emot skickas presentkrediten till dig per post.

Om varan inte var märkt som gåva vid köptillfället, eller om gåvan skickades med avsikten att returnera den senare, kommer vi att skicka en återbetalning till dig och du kommer att veta att du har returnerat gåvan.
Fraktkostnader
För att returnera produkten måste du skicka den till följande postadress i Frankrike.

Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna. De är inte återbetalningsbara. Om du får pengarna tillbaka dras returkostnaderna av.

Beroende på din bostadsort kan den tid som krävs för att få den ersatta produkten variera.